top of page

10 priežasčių mokytis anglų virtualiai


Anglų kalba - pati populiariausia kalba internete. Tai verslo, Jungtinių Tautų bei Europos Sąjungos kalba, tad šiais laikais jos mokėjimas yra svarbus kiekvienam, norinčiam dirbti tarptautiniu mastu. Įrašę lankytus anglų kalbos kursus savo CV, išsiskirsite iš kitų kandidatų į darbo vietą. Šios kalbos žinios padės ir tada, kai norėsite kilti karjeros laiptais. Tačiau kodėl turėtumėte mokytis anglų kalbos internetu? Tam yra net 10 priežasčių:


1. MOKYTIS VIRTUALIAI PIGIAU


Be abejo, keliauti į kitą šalį, pasinerti į jos kultūrą bei susipažinti su vietiniais yra labai smagu ir naudinga, tačiau tai nepigi prabanga. Internetas suteikia galimybę rasti tinkamą anglų kalbos kursą ir negalvoti apie kelionės ir apgyvendinimo išlaidas. Besimokydami internetu kursus galite lengvai priderinti prie savo gyvenimo būdo ir tvarkaraščio.


2. GALITE PRADĖTI MOKYTIS TUOJ PAT


Anglų kalbos akademijoje nereikia laukti, kol prasidės kitas kursas. Jūsų mokymosi kelionė prasideda iš karto.


3. GALITE MOKYTIS JUMS PATOGIU LAIKU


Mokantis internetu, mokymosi procesą galite derinti prie savo tvarkaraščio ir gyvenimo būdo. Jei dirbate, bet tuo pat metu esate pasiryžę tobulėti, mokytis ir atlikti namų darbus galite jums patogiu metu. Gyvenime būna visko - susergame, turime rūpintis vaikais, reikia pasilikti po darbo valandų. Anglų kalbos akademijoje yra sudarytos sąlygos derinti šiuos gyvenimiškus reikalus - pamokas galite perkelti, pasiimti ilgesnes pertraukas arba išeiti atostogų. Taip nepraleidžiate pamokų ir neprarandate pinigų.


4. GALITE MOKYTIS IŠ BET KURIOS VIETOS


Labas, Vilniau, skambina Londonas! Technologijos atvėrė visas duris ir langus į pasaulį. Dabar galite mokytis su mūsų dėstytojais gyvenančiais JK, JAV, Pietų Afrikoje ir kitur neiškėlę kojos iš namų, sėdėdami mėgstamoje kavinėje ar parke.


5. PATYS RENKATĖS KO MOKYTIS


Pasirinkę individualius kursus Anglų Kalbos Akademijoje, jūs patys nusprendžiate, ko mokytis. Mokydamiesi internetu galite parinkti jums aktualias temas, o mokytojas turi priėjimą prie įvairesnės medžiagos. Kitą savaitę turite darbo pokalbį, keliaujate atostogauti arba ruošiatės pristatymui darbe? Nėra ko nerimauti, nes jūsų mokytojas padės jums greitai ir tikslinga pasiruošti jūsų laukiantiems iššūkiams.

6. GALITE PASIRINKTI KIEK MOKYTIS


Besimokydami virtualiai jūs patys kontroliuojate mokymosi tempą. Mokantis internetu nėra spaudimo neatsilikti nuo kitų, galite greitai praeiti lengvą medžiaga ir daugiau laiko praleisti prie to, kas jums sudėtinga. Visi esame skirtingi, turime savo stiprybių ir trūkumų, o mokslas online jūsų neverčia jaustis blogai, kai atsiliekate nuo grupės arba jei tenka laukti kitų klasiokų.


7. PASTOVIAI ATNAUJINAMA MEDŽIAGA


Technologijos reiškia spartesnį progresą ir leidžia greičiau atnaujinti mokymų medžiagą, parinkti kokybiškesnes užduotis, aktualias temas. To niekuomet nesuteiks popieriniai vadovėliai.


8. BERIBIS PASIRINKIMAS


Virtualių mokymų rinka sparčiai auga. Dar niekada nebuvo tiek daug pasirinkimo ir tiek daug nemokamos medžiagos. Tik nepamirškite rinktis atsargiai. Pasidomėkite paslaugų teikėju, kad galėtumėte ramiai jaustis, jog studijuojate su patyrusiais savo srities profesionalais, kurie gali garantuoti kokybę.


9. GREIČIAU IR EFEKTYVIAU PASIEKIATE SAVO TIKSLUS


Tam, kad laikas, kurį praleidžiate besimokydami virtualiai, būtų praleistas tikslingai ir kuo veiksmingiau, dauguma šiuolaikinių kursų tiekėjų stebi jūsų daromą pažangą ir adaptuoja iššūkius bei medžiagą pagal jūsų lygį.


10. SAUGOTE APLINKĄ


Besimokant virtualiai jums nereikia niekur keliauti. Klimato kaitai tampant vis didesne mūsų laikų problema, daugelis iš mūsų nedideliais gyvenimo ir elgsenos pokyčiais prisideda arba nori prisidėti prie švaresnės ateities kūrimo. Jeigu tvarūs pasirinkimai aktualūs ir jums, virtualūs kursai - puikus pasirinkimas.


Dar niekada nebuvo tinkamesnio laiko mokytis anglų kalbos virtualiai. Anglų Kalbos Akademijoje siūlome įvairius kursus - individualias pamokas, dalinai individualius mokymus ir kursus grupėse - o visas anglų kalbos pamokas veda profesionalūs mokytojai. Norite sužinoti daugiau? Kviečiame apsilankyti www.anglukalbosakademija.lt

bottom of page