top of page

Ar galima išmokti šnekėti angliškai per Skype arba Zoom?


Taip galima! Mūsų Teminiai pokalbiai yra ideali vieta patogiai ir nebrangiai patobulinti savo kalbėjimo įgūdžius. Jei esate užimtas žmogus ir norite susikoncentruoti į šnekamąją kalbą, štai 5 priežastys kodėl jums tinka mūsų pokalbių klubas.


Patogumas


Didžiausias virtualių susitikimų pliusas yra tas, kad pamokas galima derinti prie jūsų tvarkaraščio. Jei mokysitės vakarais, nereikės praktikai išskirti laiko iš darbo dienos, nereikės keliauti į/iš pamokos, o naujus įgūdžius galite išmėginti jau kitą dieną.


Lankstumas


Technologijos leidžia jums prisijungti prie mokymų iš bet kurios Lietuvos (ar pasaulio) vietos. Jums tereikia kompiuterio, telefono, arba planšetės. Jei vėluojate, o jūsų dienos planai užtruko, keitėsi, nepavyko, vis tiek galite prisijungti, kur bebūtumėte.


Koncentracija į kalbėjimą


Šie susitikimai yra labai specifiniai, koncentruojantis tik į šnekamąją kalbą tobulinamas būtent šis jūsų įgūdis bei tarimas. Jūsų grupę moderuojantis mokytojas atsiųs ir papildomos medžiagos, atitinkančios grupės poreikius bei interesus, tad papildomai galėsite tobulinti ir kitus anglų kalbos įgūdžius.

Moksliškai pagrįsta


Neuromokslas įrodė, kad kai smegenys jaučiasi komfortiškai, jiems daug lengviau mokytis, nei tada, kai jie taip nesijaučia. Mažai yra vietų, kuriose jaučiamės patogiau, nei namuose ir būtent todėl mokantis anglų kalbos namuose, jūsų smegenys mokymą priima daug greičiau.


Taupu


Virtualios pamokos yra pigesnė įprastų pamokų alternatyva. Anglų Kalbos Akademijos mokytojai moko tiek gyvai, tiek ir virtualiai, tad ir besimokydami per atstumą gausite tą pačią kokybę kaip ir akis į akį su mokytoju.


Smalsu ir jums? Kviečiame sužinoti daugiau: Teminiai pokalbiai




bottom of page