top of page

Kaip pasirinkti sau tinkamiausią mokymosi būdą?



Programėlės, maišytas mokymas, pamokos gyvai, intensyvūs kursai. Pasirinkimo dabar yra tikrai daug, tačiau ar žinote koks būdas labiausiai tinka jums?


Visi mokosi skirtingai. Kai kurie žmonės lengviau mokosi vaidybinių žaidimų ir imituotų situacijų kontekste. Kitiems progresuoti padeda rašto darbai arba intensyvūs kursai. Tai, kas tinkamiausia jums, priklausys nuo jūsų lygio, kiek turite laisvo laiko, kurį galite skirti mokymuisi, jūsų tikslų ir finansinių galimybių. Štai keli dalykai, kurie padės jums apsispręsti.


Susikurkite pagrindą programėlių pagalba


Programėlės yra nebrangus, o dažnai ir iš vis nemokamas, būdas išmokti žodyno ir gramatikos pagrindų. Dauguma programėlių yra pateikiamos žaidimo forma, tad mokymosi procesas yra smagesnis, o mokytis galite ir tuomet, kai neturite daug laisvo laiko. Pažengusiems mokiniams programėlės taip pat gali padėti pasitikrinti ir atnaujinti žinias.


Grįžtamasis ryšys padeda greičiau judėti į priekį


Kai mokotės kalbos tokiu būdu, kuris leidžia tiesiogiai bendrauti su mokytoju, turite galimybę ne tik mokytis gramatikos ir žodyno, bet sužinote ir išmokstate daugiau apie tokius mokymosi aspektus kaip intonacija, išraiška, posakiai ir kt.


Įgykite pasitikėjimo savimi padedami kitų mokinių


Mokydamiesi nedidelėse grupės, gyvai ar virtualiai, gaunate būtiną palaikymą iš kitų savo grupės narių. Drauge galite praktikuoti savo įgūdžius, mokytis iš kitų daromų klaidų. Darbas su kitais padeda suvokti kaip gerai jus supranta tie, su kuo kalbatės. O virtualios pamokos prideda dar vieną pliusą – galite mokytis su mokytojo pagalba be būtinybės keisti lokacijos vietą.


Tobulinkite specifines žinias


Jeigu jums reikia specifinių kalbos žinių, programėlės gali būti bejėgės jums padėti, tačiau yra daug specifinių kalbos kursų. Daugelis mūsų kursų yra sukurti tobulinti tam tikros srities anglų kalbą. Daugiau apie juos kviečiame skaityti https://www.anglukalbosakademija.lt/kursai/Specializuota-kalba .

Daugelis mūsų mokytojų turi profesinės patirties tam tikrose, ne tik su anglų kalba susijusiose, srityse, o tai leidžia jiems pritaikyti mokymosi medžiagą tikroms gyvenime ar darbe pasitaikančioms situacijoms.


Intensyvūs kursai


Intensyvūs kursai jums leidžia susikoncentruoti į anglų kalbą bei tuoj pat pritaikyti tai, ką išmokote. O smagiausia juk tai, kad naudodami žinias dažniau, nei įprastuose kursuose, greičiau pamatysite progresą.





bottom of page